fbpx

Profhilo – den ultimate glow behandlingen

Hva er Profhilo?

Profhilo er en injeksjonsbehandling  med hyaluronsyre (HA) fuktighetsgivende behandling, som leverer HA dypere inn i huden enn noe lokalt HA-serum kan. Den inneholder en av de høyeste konsentrasjonene av ren hyaluronsyre på markedet med 62 mg per 2 ml sprøyte.. Den retter seg mot flere lag av huden for å gjenopprette fasthet, tone og elastisitet på nivåer som ikke kan oppnås gjennom påføring av hudpleieprodukter på hudoverflaten alene.

Hvordan er Profhilo sammenlignet med andre injiserbare legemidler?

Profhilo er en injeksjonsbehandling, men har andre ingredienser og forskjellinge funksjoner fra botox og fillere.

Profhilo er en skånsom, regenerativ behandling, som ikke kan sammenlignes med fillere eller rynkeavslappende botox, som gir volum/kontur til ansiktet, eller slapper av ansiktsmusklene.  Profhilo helt annerledes enn fillers og botox og bør ikke sees på som en erstatning, men som et tillegg. Det er også et flott startalternativ for de som ikke har behov for botox eller fillere men ønsker økt fuktighet og glød i huden. Resultatene er garantert naturlige.

Hvordan fungerer Profhilo?

Når den injiseres i huden hjelper Profhilo  huden med å holde på vann, og “fukter” huden effektivt innenfra. I tillegg er det også vist en stimulering av kollagener og elastin. Profhilo inneholder et stabilisert HA-produkt som gjør at aktiviteten i huden vare lenger enn for ikke-stabilisert HA fra for eksempel mesoterapi.

Hva er fordelene med Profhilo for huden din?

Botox og fillere er rettet mot å endre måten ansiktet ditt beveger seg på eller dets form, tenk på Profhilo som det ultimate tillegget til til hudpleierutinen din. Profhilo oppnår sine resultater fordi den virker i flere nivåer. På de dypere nivåene skaper den struktur og støtte sammen med fuktighet som gir huden spenst og fyldighet. På overflaten ser man forbedret tekstur og tone og en generelt sunnere hudfarge.

Ta gjerne kontakt
dersom du har
spørsmål

KONTAKT