fbpx

Skinbooster

Hva er en skinbooster?

En skinbooster er en samlebetegnelse for tyntflytende hyaluronsyre som brukes til å gi huden økt fuktighet og glød.

Er skinbooster det samme som filler?

En skinbooster har samme ingrediens som en filler, hyaluronsyre. Hyaluronsyre er er geleaktig sukkerstoff som finnes naturlig i kroppen, deriblant huden. Forskjellen fra en filler i tradisjonell form er at en skinbooster inneholder tyntflytende hyaluronsyre, og vil derfor ikke gi endring av volum eller kontur.

Hvilken skinbooster skal man velge?

Det finnes mange skinboostere på markedet. Det fleste leverandører av fillere har en eller flere skinboostere i sitt sortement, deriblant de mest kjente leverandørene av filler som Juvederm og Restylane.

Hos Litzmann bruker vi Profhilo, som leveres av ISBA.

Hva skiller Profhilo fra andre skinboostere?

Profhilo har en høyre konsentrasjon av hyaluronsyre sammenlignet med mange andre skinboostere på markedet. Profhilo har en konsentrasjon på 32mg/ml, og de fleste andre skinbooster på markedet ligger på ca 20mg/ml hyaluronsyre.

Hvordan fungere Profhilo?

Profhilo stimulerer hudcellen som fører til økt produksjon av kollagen og elastin, som er bindevevet i huden. I tillegg har hyaluronsyre egenskaper som gjør at det tiltrekker vann. Resultatet er reduksjon av fine linjer, forbedring av tekstur og intens hydrering av huden.

Profhilo gjør det vi skulle ønske en fuktighetskrem kunne gjøre – gi fuktighet, glød og strammere hud.

Hvordan foregår en behandling med Profhilo?

Profhilo injiseres på 5 spesifikke punkter på hver side av ansiktet. 1 ml Profhilo på hver side. De strategiske injeksjonspunktene gjør at hyaluronsyren fordeler seg over hele midtre- og nedre ansikt.

Hvor mange behandlinger Profhilo trenger man?

Man kan ta en behandling av Profihilo og oppleve god effekt. Vi anbefaler at man tar 2 behandlinger med 4 uker i mellom.

Hvor lenge varer effekten av Profhilo?

Man kan forvente varighet på ca 6 måneder. Stimuleringen av hudcellene vil kunne gi effekt som varer over tid og forebygger aldring. Vi anbefaler at behandlingen gjentas etter 6-9 måneder.

Hvem passer Profhilo for?

Profilo paser for alle, enten du er 30 eller 60 år, mann eller kvinne. De yngre vil merke den intense hydreringen og økt glød i huden. De eldre vil i tillegg oppleve at huden føles strammer og gi et lett løft.

Er det noen bivirkninger eller komplikasjoner av Profhilo?

Profhilo inneholder ren hyaluronsyre, som finnes naturlig i huden, og er veldig godt tolerert. Allergiske reaksjoner er neste ikke-eksisterende. Komplikasjoner som kan oppstå ved fillerbehandling er veldig sjeldne, da hyaluronsyren er mye mer tyntflytende og settes mer overfladisk utenfor risikoområder.

Små kuler under huden ved innstikksstedet kan forekomme etter behandlingen. Disse forsvinner ila 24 timer.

Hva er nedetiden på Profhilo?

Det er ingen nedetid på Profhilo. Som ved all bruk av nål i ansiktet kan små blåmerker forekomme, men disse kan lett dekkes til, og som regels får man ingen merker etter behandlingen.

 Ta gjerne kontakt
dersom du har
spørsmål

KONTAKT