fbpx

Dermapen

Hva er Dermapen?

Dermapen er en type microneedling. Microneedling er behandling hvor man ved bruk av sterile nåler stimulerer huden.

Dermapen er den mest anerkjente, og en av de mest effektive formene for microneedling på markedet. Dermapen bruker 12 sterile engangsnåler som vibrerer og pentrerer huden i ønsket dybde etter ønsket effekt.

Hva kan man bruke Dermapen til?

Dermapen er en av de bedre behandlingene på markedet, både for spesifikke hudproblemer samt for generell hudforbedring. Grunnet til at Dermapen kan brukes så bredt, og gir så effektive resultater er at man stimulerer hudcellene. Stimulering av hudcellene aktiviserer reparasjonsprosesser i huden, som gjør at huden vil tilhele til et bedre utgangspunkt. Problematisk hud vil forbedres, og i tillegg vil huden produsere bindevev som kollagen, som igjen vil redusere og forebygge synlig tegn til aldring.

Eksempler på hva Dermapen kan brukes til:

  • Redusere små små rynker og linjer i huden
  • Redusere utbrudd og urenheter
  • Redusere synlighet av akne arr
  • Redusere ujevn pigmentering
  • Redusere synligheten av store porer og ujevnheter i huden
  • Øke produksjon av bindevev i huden

Hvor lang er nedetiden?

Rødme og lett hovenhet må påregnes opptil et par dager etter behandlingen. Men det meste er gått tilbake dagen etter behandlingen, og man kan da gå på jobb.

Hvor mange behandlinger Dermapen trenger man?

For spesifikke utfordringer med huden starter man gjerne med 3-5 behandlinger, med minimum 4 uker mellom hver behandling.

For generell hudforbedring og forebygging av aldringstegn anbefaler vi regelmessig behandling med Dermapen. 2 til 3 behandlinger per år vil gi generell hudforbedring, samtidig som det er en god investering i huden på lang sikt.

Kan Dermapen kombinere med andre behandlinger?

Dermapen kan kombinere med andre behandlinger, og vi anbefaler ofte kombinasjonsbehandlinger for å oppnå enda bedre resultater. For både problematisk hud og generell hudforbedring er kombinasjon med kjemisk Peel og mesoterapi gunstig.

I tillegg kan man gjøre Dermapen i samme seanse som fillere, botox og skinboostere.

Er Dermapen behandling smertefult?

Behandlingen oppleves ikke som smertefull. Man kan kjenne små stikk som kan oppleves som lett ubehagelig. Men det er ikke behov for bedøvelseskrem før behandlingen.

Er det noen risiko ved Dermapen behandling?

De ørsmå stikkanalene i huden som lages under behandlingen lukkes i løpet av en time, og risiko for infeksjon er tilnærmet null.

En av fordelene med Dermapen over f.eks laser er at man stimulere hudcellene med mekanisk stimuli, uten at det tilføres varme. Dette gjør at Dermapen er overlegen mange andre behandlinger for hudforbedring da man ikke har noen risiko for såkalt post inflammatorisk hyperpigmentering.

Hva er kontraindikasjoner for Dermapen?

Man skal ikke ta Dermapen behandling hvis man har infeksjoner i huden eller aktiv herpes.

Ved aktive inflammatoriske tilstander som acne og rosacea vurderes hver tilfelle individuelt, da også de kan ha god effekt av behandlingen.Ta gjerne kontakt
dersom du har
spørsmål

KONTAKT