fbpx

OM OSSMER OM VÅR KLINIKK

LITZMANN er en kosmetisk medisinsk klinikk. Vi tilbyr skreddersydde behandlinger for å fremme naturlig skjønnhet.

Med hjelp av markedets fremste behandlingsteknikker,  medisinsk sikkerhet og god pasientservice vil vi hjelpe deg til å bli den beste versjonen av deg selv.

LITZMANN eies og drives av Edyta og Jørgen Kilås. Edyta er daglig leder og har ansvar for drift av klinikken. Edyta har et brennende engasjement for skjønnhetsbransjen, og sørger for et utvalg av behandlinger som både er effektive, og som gir et naturlig sundt resultater.

Jørgen Kilås er lege og medisinsk ansvarlig på LITZMANN. Jørgen er sertifisert for botulinumtoksin, fillere og kjemisk peel gjennom American Association of Aesthetic Medicine and Surgery.

I tillegg til å jobbe som overlege, har Jørgen opparbeidet en faglig kompetanse innen estetisk medisin, gjennom internasjonal kursing og hospiteringsopphold i Europa og USA.  Via sitt nettverk av leger innen bransjen bla. i Los Angeles, Miami og Warszawa, holder han seg faglig oppdatert.

LITZMANN er opptatt av naturlige resultater, og forbeholder seg retten til å avslå behandlinger som fremmer unaturlige resultater.

Ta gjerne kontakt
dersom du har
spørsmål

KONTAKT