fbpx

Kjemisk peel

Hva er en kjemisk Peel?

Kjemisk peel er en prosedyre hvor man påfører forskjellige typer syre på ansiktet. Syren vil gi en kontrollert skade på huden. Hudcellene vil stimuleres til å produsere ny hud og økt bindevev.

Hvilke typer kjemisk Peel finnes?

Det finne mange forskjellige typer kjemisk Peel. Man deler det ofte inn i hvor dypt peelen er. I dag brukes i all hovedsak overfladiske og middels dype peeler. Valg at Peel bestemmes individuelt etter hudtype og problemstilling.

Hva brukes kjemisk Peel til?

Kjemisk Peel brukes både mot spesifikk hudproblemer og til generell hudforbedring. Kjemisk peeling brukes til å forbedre hudens tekstur hvor den har positiv effekt på rynker, misfaring, grove porer, solskader, hyperpigmentering og acne arr. I tillegg har enkelte peelinger vist økt produksjon av kollagen, som er huden bindevev.

Er kjemisk peel smertefult?

Ved påføring av kjemisk peel vil man kunne få en varmefølelse og lett kløe i huden, fram til peelingen fjernes og nøytraliseres etter få minutter. Etter behandlingen kan man føle seg litt solbrent. Men behandlingen er ikke smertefull og de fleste synes det er veldig overkommelig.

Hvor lang er nedetiden ved kjemisk peel?

Nedetiden ved kjemisk Peel varierer basert på typen man bruker. De overfladiske milde peelene gir ingen nedetid. De dypere peelene gir rødme som kan vare i noen dager, og noe flassing kan forventes etter ca en uke. En løsning kan være å ta disse f.eks på en fredag, så er det værste av rødme over til mandag.

Kan kjemisk Peel kombineres med andre behandlinger?

Kjemisk peel kan kombineres med andre behandlinger, og er ofte gunstig å kombinere med andre behandlinger. Kombinasjon med Dermapen og kjemisk Peel er en meget effektiv behandling. Man kan også kombinere kjemisk Peel med mesoterapi.Ta gjerne kontakt
dersom du har
spørsmål

KONTAKT