fbpx

HUDFORBEDRING

Solskader, hudlidelser, aldring og til og med arv kan alle bidra til uregelmessigheter i huden. Disse inkluderer uregelmessigheter som rynker og fine linjer, aknearr, rødme og hyperpigmentering, store porer eller synlige blodårer. I tillegg kan huden miste elastisiteten, føles mindre fast og miste den sunne gløden som er tydelig i yngre hud.

Enten man har problematisk hud eller ønsker å ta vare på huden finnes det effektive behandlingsalternativer for hudforbedring.

Dermapen, Kjemisk peel og Mesoterapi er behandlinger som har effekt på de fleste uregelmessigheter i huden. Grunnen til at disse behandlingene fungerer på de fleste hudproblemer er at man stimulerer hudens celler som gjør at huden vil forbedre seg selv. Dette gjør at disse behandlingen også vil forebygge synlig aldring, da huden vil bygge opp bindevev som ellers avtar med alderen.

Disse behandlingene kan både tilpasse spesifikke problemer og kombineres for bedre effekt.

Ønsker man å få tilbake gløden i huden og økte fuktigheten er skinbooster en fantastisk behandling. I tillegg til å gi intens hydrering vil en skinbooster stimulere hudcellene til å produserer bindevev. Over tid vil dette gi fastere hud.

Jevn hudtone er noe som gir et sundt og frisk utseende. Ujevn pigmentering er noe som alle får med alderen, i større eller mindre grad. I tillegg kan man ha spesifikke utfordringer som Melasma. Hyperpigmentering er noe som kan være utfordrende å behandle. Cosmelan er en overlegen behandling mot hyperpigmentering, hvor vi kan garantere gode resultater.

Dermapen

Dermapen

Dermapen er en type microneedling. Microneedling er behandling hvor man ved bruk av sterile nåler stimulerer huden. Dermapen er den mest anerkjente, og en av de mest effektive formene for microneedling på markedet. Dermapen bruker 12 sterile engangsnåler som vibrerer og pentrerer huden i ønsket dybde etter ønsket effekt.

Detaljer
Mesoterapi

Mesoterapi

Mesoterapi er en prosefyre hvor man setter ørsmå injeksjoner i huden. Meso betyr mellom eller midt, og prosedyren kalles mesoterapi fordi man injiserer i hudens midtre lag.

Detaljer
Kjemisk peel

Kjemisk peel

Kjemisk peel er en prosedyre hvor man påfører forskjellige typer syre på ansiktet. Syren vil gi en kontrollert skade på huden. Hudcellene vil stimuleres til å produsere ny hud og økt bindevev.

Detaljer
Skinbooster

Skinbooster

En skinbooster er en samlebetegnelse for tyntflytende hyaluronsyre som brukes til å gi huden økt fuktighet og glød.

Detaljer
Cosmelan

Cosmelan

Cosmelan, fra Mesoestetic, er en kombinasjon av forskjellige depigmenteringsmidler som virker ved å redusere melaninproduksjonen i huden ved å hemme enzymet tyrosinase. Brune flekker / hyperpigmentering av huden, på grunn av soleksponering eller melasma på grunn av hormonpåvirking er forårsaket av melanin.

Detaljer

Ta gjerne kontakt
dersom du har
spørsmål

KONTAKT